مدیر مزرعه آموزشی و پژوهشی دانشکده علوم دامی و شیلات منصوب شد

به گزارش روابط عمومی،دکتر محسن قلی­زاده طی حکمی از سوی دکتر تیموری به عنوان مدیر مزرعه آموزشی و پژوهشی دانشکده علوم دامی و شیلات  منصوب شد.

در متن حکم چنین آمده است:

نظر به تجارب و شایستگی­ های جناب­عالی، به موجب این ابلاغ با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی به مدت یک­سال به عنوان “مدیر مزرعه آموزشی و پژوهشی دانشکده علوم دامی و شیلات “ منصوب می شوید.

امید است ضمن برنامه ریزی مناسب، نظارت دقیق بر امورات محوله و رعایت صرفه و صلاح دانشگاه با برخورداری از خرد جمعی و جلب مشارکت همه همکاران در پیشبرد اهداف دانشگاه موفق باشید. از خداوند متعال سربلندی جناب عالی را در انجام این مسئولیت آرزومندم.

روابط عمومی  ضمن قدردانی از زحمات دکتر فرهادی،دانشگاه انتصاب شایسته دکتر قلی زاده را صمیمانه تبریک گفته و موفقیت و سلامتی ایشان را از درگاه ایزدمنان خواستار است.